Yleisen tietosuojasäännöstön (GDPR) noudattaminen

helpotdeitit.com tarvitsee kerätä, tallentaa ja käsitellä henkilötietojasi, jotta voimme tarjota palveluitamme sinulle, ja meidän on saatava suostumuksesi, jotta voimme käsitellä tietojasi. Sinä annat meille suostumuksen, kun kirjaudut sisään käyttääksesi palveluitamme tarkistamalla suostumusruudun tai painamalla lähetyspainiketta, mutta voit myös peruuttaa tämän suostumuksen, jos tai milloin muutat mieltäsi
Tämä tietosuojakäytäntö kertoo, mitä sinun tarvitsee tietää tiedoistasi ja mitä teemme niillä

1. Keitä olemme?

Snow Valley Ltd., 15 Chalfont Close, Hemel Hempstead, United Kingdom, HP2 7JR, 8559032688 on rekisterinpitäjä, mikä tarkoittaa, että olemme vastuussa tietojen keräämisestä, käsittelystä ja tallentamisesta.

(a) Aiheeseen liittyvät yritykset 
Omistamme monia erilaisia sosiaalisia ja dating verkkosivuja ja mobiilisovelluksia. Me kutsumme näitä LIITTYVÄT Yritykset. Nämä etuyhteydessä olevat yritykset voivat käyttää sivustoja meidän puolestamme tai tarjota meille palveluita, joiden avulla voimme tarjota palveluitamme sinulle, ja näin saattavat joutua käsittelemään tietojasi. Loppujen lopuksi olemme vastuussa siitä, että asiaankuuluvat yritykset käyttävät tietojasi antamiesi oikeuksien mukaisesti.

(b) Yhteistyökumppanit 
Yrityksissämme on myös omat verkkosivustot ja mobiilisovellukset, ja haluamme antaa sinulle mahdollisuuden käyttää mahdollisimman monia mahdollisuuksia suuressa ryhmätietokannassamme. Tämän mahdollistamiseksi jaamme tietosi kumppanisivustojemme kanssa ja markkinoimme meidän eri tuotteita ja palveluita sinulle. Valtuutat meille, että voimme jäljentää ja lähettää profiilisi sisältämiä tietoja kaikkien meidän Yhteistyö-sivustojen tai niihin liittyvien yrityksien palveluiden toimittamiseksi sinulle.

2. OIKEUTESI PÄÄSTÄ KÄSIKSI TIETOIHISI TAI MUUTTAA NIITÄ

(a) Tallentamiimme tietoihin pääsy  
Voitte pyytää kopion niistä tiedoista, joita on hallussamme. Kopiot ovat ilmaisia, ja yritämme vastata pyyntöösi lyhyessä ajassa (Euroopassa 30 päivän kuluessa). Lähetä vain sähköpostia tietosuojasovellusryhmälle osoitteeseen [email protected] liittäen nykyisen valokuvan tai skannaa valokuvallinen henkilökortti (passi tai ajokortti) ja hyödyke/palvelu laskun (todistaen henkilöllisyytesi ja osoitteen). Kun olemme tarkistaneet henkilöllisyytesi, lähetämme sinulle sähköpostitse tai postitse kopion tiedoistasi. Jos pyydätte tietoja keskusteluhistorioista, jotka saattavat sisältää kolmannen osapuolen henkilötietoja, voimme muokata heidän tietojaan, ellei sinulla ole kolmannen osapuolen kirjallista suostumusta tietojen jakamiseen.

(b) Hallussamme olevien tietojen muuttaminen tai korjaaminen
Haluamme varmistaa, että kaikki tiedot, jotka meillä on sinusta, ovat oikeita ja ajan tasalla. Ole hyvä ja ota yhteyttä halutessanne tehdä muutoksia tietoihimme osoitteessa support.helpotdeitit.com. 

(c) Suostumuksesi muuttaminen ja poistaminen käytöstä 
Voit vapaasti muuttaa kriteereitasi siitä, mitä henkilökohtaisia tietoja voimme pitää hallussa. Ota yhteyttä support.helpotdeitit.com kaikkiin pyytämisiin muutoksiin. Meidän on kuitenkin neuvottava sinua siitä, että tiettyjen tietojenkäsittely- / tallennusvaihtoehtojen poistaminen johtaa toimintojen menetykseen ja vaikuttaa käyttökokemukseen.

d) Eurooppalaisen oikeus 'olla unohdettu' 
Jos asut Euroopassa ja käytät palveluitamme, sinulla on oikeus poistaa kaikki tietosi, kun lopetat palveluiden käytön ja suljet tilin. Meidän on ehkä pidettävä kirjaa tietyistä tiedoista turvallisuustarkoituksiin (auttaa poliisia rikollisen toiminnan yhteydessä) tai maksujen käsittelyä varten (osoittaaksemme pankille, että meillä oli lupa suorittaa maksuja sinulta, jos maksat palveluiden käytöstä). Jos haluat poistaa kaikki tiedot, ota meihin yhteyttä osoitteessa [email protected].

3. TIETOJA, JOITA KERÄÄMME

helpotdeitit.com käsittelee henkilötietojesi noudattamalla meidän lakejamme, lakisääteisiä ja sopimusvelvoitteitamme sekä tarjoamaan sinulle palveluitamme. Emme koskaan kerää tarpeettomia henkilökohtaisia tietojasi sinulta ja emme käsittele tietojasi millään muulla tavalla kuin tässä lausunnossa määritellyllä tavalla. Tietolähteisiin voivat kuulua asiakkaat, välittäjät, suoraan rekisteröidyt henkilöt, tietosuojasta kiinnostuneet kolmannet osapuolet (esimerkiksi toinen palveluntarjoaja, joka tarjoaa palveluja sinulle) tai avoin lähdemateriaali. Kerättävät ja käsiteltävät tiedot:

(a) Keräämme tietoja, kun rekisteröidyt ja luot tai muokkaat profiilia. 
Keräämme henkilökohtaiset tiedot, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttäjänimesi, sähköpostiosoitteesi, syntymäaika, puhelinnumerosi, sukupuoli ja kaikki muut tiedot kun luodaan profiili ja kirjaudut Palveluihimme 
 
b) Keräämme tietoja, kun kommunikoit tukitiimimme kanssa 
Jos otat yhteyttä asiakastukeen, pidämme kaikki tiedot mitä annatte, myös kirjeenvaihdosta.

(c) Tietojen tyyppi, jota voimme kerätä, kun käytät palveluitamme 
Jos selaat sivustollamme, viestittelet muiden käyttäjien kanssa, päivität profiilisi tai suorittaessasi muita toimintoja palveluissamme, keräämme seuraavat tiedot : 
• Kaikki tiedot, joita lataat profiiliisi, mukaan lukien valokuvasi ja videoidesi. 
• Kaikki viestit, jotka lähetät tai vastaanotat meiltä tai muilta käyttäjiltä palveluiden kautta. 
• Tiedot toiminnasta, mukaanlukien esto luettelot ja hakuhistoria. 
• Yksityiskohdat kaikista suorittamistasi maksuista, mukaan lukien kaikki tarvittavat tiedot tarjotaksemme tuotteita tai palveluita, joihin olet kirjautunut käytettäväksi. 
• Muiden sosiaalisen median tilejä, jos ne on linkitetty sivustoihimme.
• Sijaintisi Internet-palveluntarjoajan ja mobiililaitteesi sijaintitietojesi perusteella tietokoneesi tai mobiililaitteesi määrittämän IP-osoitteen mukaan. 
• Käyttötietosi sivustosi käyttämisestä. Tätä me pidämme Anonyyminä-datana, jota keräämme Evästeiden avulla.

(d) Tietoja joita keräämme sijainnistasi 
Voimme kerätä sijaintitietoja tietokoneesta ja / tai mobiililaitteesta. Kun käytät palveluita mobiililaitteesta, sinulle annetaan mahdollisuus sallia sijaintien jakaminen sovelluksessamme. Jos et halua jakaa sijaintitietojasi kanssamme, sammuta tämä ominaisuus noudattamalla mobiililaitteesi ohjeita. Voimme seurata IP-osoitettasi, jos käytät palvelua tietokoneella. Jos käytät mobiililaitetta, käytämme GPS-laitetta tarkkuusalueella 20 - 100 metriä. Vaikka sijaintitiedot ovat nimettömiä ja niitä ei voida tunnistaa, ne voidaan näyttää muille käyttäjille, joten ole varovainen, jos et halua julkaista sijaintia. Jos haluat muuttaa tai poistaa sijainnin jakamisen käytöstä, jotta voimme tarjota sinulle enemmän paikallistettua palvelua ja paikallistettuja otteluita, näytämme, että olet satunnaisesti luotuun paikkaan antamasi postinumero-alueella.

4. MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI?

• hallinnoida käyttäjätilinne (mukaan lukien tilisi hallinta ja asiakaspalvelun tarjoaminen).
• auttaa meitä parantamaan palvelujen rakennetta, ulkoasua ja käytettävyyttä.
• Jotta voit osallistua Palvelun vuorovaikutteisiin ominaisuuksiin (mukaan lukien matkapuhelinnumeroa tarvitsevat ominaisuudet).
• Auttaa muokkaamaan toistuvia vierailuja ja palveluiden käyttöä.
• Ilmoittaa sinulle mahdollisista yhteensopivista käyttäjistä tai käyttäjistä, jotka ovat lähellä sijaintia.
• antaa sinulle tietoa tuotteista, palveluista tai uutisista.
• Jotta voit vastata kysymyksiin, voit nostaa tai vastata kaikkiin meihin mahdollisesti lähettämiin kommentteihin.
• Ilmoittaa sinulle palvelusi tai sivuston toimivuuden muutoksista.
• Tarjoa sinulle muita tuotteita, ohjelmia tai palveluita itsestämme ja tytäryhtiöistämme, liikekumppaneistamme ja valituista kolmansista osapuolista, jotka uskomme kiinnostavan sinua.
• Tee tutkimuksia ja analyysejä tuotteistamme, palveluistamme tai sisällöstäsi tai kiinnostuksestasi muiden tuotteiden tarjoamiin tuotteisiin, palveluihin tai sisältöihin. tai kehittää ja näyttää verkkosivustollesi ja muille verkkosivustoille kiinnostuksenne räätälöityä sisältöä ja mainontaa, mukaan lukien mainosten näyttäminen sinulle, kun vierailet muita verkkosivustoja.
• Ilmoitamme kun teemme muutoksia Käyttöehdot
• Muulla tavoin valvoa tai käyttää oikeuksia Käyttöehdot
• Vahvista ostot, jotka olet tehnyt verkkosivustollamme.
• Jos tarjotaan, voit myös vastaanottaa push-ilmoituksia meiltä mobiililaitteellasi. Huomaa, että muiden käyttäjien viestintä kulkee sisäisten järjestelmien välityksellä, joita käytämme vastaamaan viestiä sinuun ja luomaan sähköposti-ilmoituksen paljastamatta tietoja valitusta näyttönimestäsi ja profiilisi sisältämistä tiedoista.
• Käytämme antamistasi tietoja muista henkilöistä, jotta voimme lähettää heille kutsuja, lahjoja, kortteja tai muuta sisältöä puolestasi tai verkkosivustollamme. Ajoittain voimme myös käyttää näitä tietoja tuotteiden, ohjelmien tai palveluiden tarjoamiseen heille
• Mobiililaitteiden tietojen käyttö: kun käytät verkkosivustoamme mobiililaitteella, voimme käyttää tietoja, jotka kerätään mihin tahansa tässä tietosuojakäytännössä mainittuun tarkoitukseen.
• Muiden kuin henkilötietojen käyttö: käytämme käyttäjien tietoja ja muita kuin henkilökohtaisia tietoja, joita keräämme parantamaan verkkosivuston suunnittelua, toimivuutta ja sisältöä ja jotta voimme muokata kokemuksiasi verkkosivustollamme ja tarjouksistamme. Käytämme näitä tietoja:
    * Tuottaa, ylläpitää, muokata, suojella, parantaa ja kehittää tuotteitamme, ohjelmia ja palveluitamme sekä ylläpitää liiketoimintaamme.
    * Analysoida verkkosivuston käyttöä ja tehokkuutta (myös mainosten seurannan ja verkkosivustojen tai mobiilisovellusten analytiikan) analysoimiseksi.
    * Meille ja tytäryhtiöillemme, liikekumppaneillemme ja valitut kolmannet osapuolet tarjoamaan sinulle tuotteita, ohjelmia tai palveluita.
 • Turvallisuus ja turvallisuus: voimme seurata toimintaa varmistaaksemme, että sinä ja muut käyttäjät noudattavat Käyttöehdot ja Käyttöehdot ja valvomaan epäilyttävää toimintaa sivuillamme. Tämä voi sisältää valokuvien, sisällön, profiilien, viestien ja chat-historioiden ja muiden sivustosi toimintaa.


5. YKSITYISKOHDAT KUINKA KÄYTÄMME TIETOJASI

(a) Kuinka käytämme valokuviasi
Kuten kohdassa Käyttöehdot selitetään, kun lataat valokuvan johonkin Palveluistamme, voimme käyttää tätä valokuvaa mainoksiin ja muihin kaupallisiin tarkoituksiin maksamatta rojalteja. Täydelliset tiedot ovat kohdassa Käyttöehdot
(b) Milloin ja miksi saatamme altistaa tietosi kolmansille osapuolille
• Oikeudelliset tiedot:
Voimme edellyttää lakia, esim. tuomioistuimessa, julkisessa tai julkisessa valtiossa tai asuinmaassasi tai sen ulkopuolella noudatettavien sääntöjen ja määräysten mukaisesti, paljastamaan tietosi kokonaan tai osittain kolmansille osapuolille. Voimme myös päättää, että on välttämätöntä tehdä tällainen paljastaminen, jos kyseessä on kansallisen turvallisuuden, lainvalvonnan tai muun vastaavanlainen tilanne, jota pidämme välttämättömänä, mukaan lukien esimerkiksi väitteet, jotka koskevat tekijänoikeuden, tavaramerkkien tai muun kolmannen osapuolen käyttäjien oikeudet.
• Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat:
Jaamme henkilökohtaiset tietosi kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa Palvelun tarjoamiseksi sinulle, mukaan lukien kolmannet osapuolet, jotka avustavat meitä tietojenkäsittelyn, luotto- ja maksuprosessin, tilausmääräyksen täyttämisen, tietojen hallintaan ja tallentamiseen sekä kuluttajatutkimuksen suorittamiseen. tai tyytyväisyyskyselyjä. Nämä tiedot koskevat palveluitamme, palvelujemme parantamista ja kohdistetun mainonnan toimittamista sinulle. Emme anna yhteystietojasi kolmansille osapuolille suoraan markkinoimalla ne sinulle ilman nimenomaista suostumustasi. Emme tallenna luottokorttitietoja, emmekä jaa asiakkaan tietoja kolmannen osapuolen kanssa.
• muut samaan yritysryhmään kuuluvat yritykset kuin me.
• Ostaja tai mahdollinen yritysasiakas.
• Ammattitaitoiset neuvonantajamme, kuten asianajajat, jos he tarvitsevat neuvoa.
• Muut henkilöt, jos meillä on velvollisuus luovuttaa tai jakaa tietojasi lainmukaisten velvoitteiden täyttämiseksi.
• Liikekumppanit / tytäryhtiöt:
Kun rekisteröit tai ostat verkkosivustollamme tai klikkaat kolmannen osapuolen verkkosivustojen tai sovellusten tarjoamia mainoksia, voimme jakaa henkilökohtaisia tietojasi yrityksiin, joiden kanssa toimimme yhteistyössä, tarjoamaan sinulle sopivia tuotteita, palveluita tai mainoksia. Kun päätät osallistua tiettyyn kauppiaan tarjousta tai ohjelmaan, valtuutat meidät antamaan sähköpostiosoitteen ja muut tiedot kyseiselle kauppiaalle.
• Mainospalvelimet:
Verkkosivustossamme kolmannet osapuolet voivat esittää tai palvella mainoksia, tarjota meille tietojen keräämistä, raportoinnista, mainosten vasteen mittaamisesta ja verkkosivustojen analytiikasta sekä auttaa toimittamaan asiaankuuluvia markkinointiviestejä ja mainoksia. Nämä kolmannet osapuolet voivat tarkastella, muokata tai asettaa omia evästeitä. Näiden kolmansien osapuolten käyttämät teknologiat ovat omien tietosuojakäytäntöjen alaisia ja niihin sovelletaan niitä. He voivat myös saada tietoja muista sovelluksista, jotka olet ladannut mobiililaitteeseen, vierailemasi verkkosivustot ja muut tiedot sinusta tai laitteestasi, jotta voit analysoida ja palvella anonyymiä kohdistettuja mainoksia verkkosivustolla ja muualla.
• Yhdistetyt tai ei-henkilökohtaiset tiedot:
Voimme jakaa keräämämme ei-henkilökohtaiset tiedot jollakin edellä mainituista tilanteista. Voimme myös jakaa sen muiden yritysten ja kolmansien kanssa kehittämään ja toimittamaan kohdemainontaa verkkosivustollamme ja kolmansien osapuolten sivuille tai sovelluksille sekä analysoimaan ja raportoimaan mainoksista, joita näet. Voimme myös yhdistää keräämämme ei-henkilökohtaiset tiedot muista ei-henkilökohtaisista muista lähteistä kerätyistä tiedoista.

6. MARKKINOINTI
 
(a) Kun markkinoimme sinulle suoraan tuotteitamme ja palveluitamme
Voimme jakaa tietosi kumppanisivustojemme ja siihen liittyvien yritysten kanssa kehittääksemme ja toimittaaksemme sinulle kohdennettuja mainoksia kumppanisivustoistamme ja siihen liittyvien yritysten tuotteista ja palveluista tai auttaa meitä valmistamaan markkinointi reportteja. Voimme lähettää sinulle tietoja kumppanisivustoistamme ja niihin liittyvien yritysten tuotteista ja palveluista, uutisista ja tarjouksista sekä valitsemastasi kolmannen osapuolen tuotteista ja palveluista, jotka mielestämme saattavat kiinnostaa sinua. Voimme tehdä tämän ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai matkapuhelinnumerosi kautta, jonka olet antanut. Kaikki meiltä saamat viestit, kuten sinä olet hyväksynyt, ilmoittavat selvästi, että se lähetetään meiltä. Sinulla on mahdollisuus poistaa markkinointiviestisi milloin tahansa kirjautumalla tiliisi ja siirtymällä Sähköposti-asetukset -sivulle.

(b) Kun kolmannet osapuolet markkinoivat sinulle ('kolmannen osapuolen kumppanipalvelut')
Jos olet antanut suostumuksesi vastaanottaa markkinointiviestintää kolmansilta osapuolilta, joita kutsutaan kumppanipalveluiksi, tietosi voidaan siirtää tällaisille kolmansille osapuolille, kun kirjoitamme heidän kanssaan tietojen jakamista koskevia sopimuksia markkinointia ja analyyttistä raportointia varten. Emme voi olla vastuussa kolmannen osapuolen viestinnän tai tuotteiden, joita he mainostavat. Jos olet antanut tämän suostumuksen, mutta muutat mielesi, voit milloin tahansa poistaa käytöstä kirjautumalla tiliisi ja siirtymällä Sähköposti-asetukset -sivulle. Huomaa, että sinun on myös otettava yhteyttä yksittäisiin kolmansiin osapuoliin, jotka ovat sinulle markkinoineet, jos et halua vastaanottaa viestintää.


7. Missä me varastoimme tietojasi
 
Sinulta keräämämme henkilötiedot voidaan siirtää ja tallentaa Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle. Lainvalvontaviranomaiset, työntekijät ja itsenäiset urakoitsijat voivat myös käsitellä niitä (esimerkiksi maksutietojesi käsittelyä tai tukipalvelujen tarjoamista meille). Lähettämällä henkilötietosi meille, hyväksyt tämän siirron, tallennuksen ja käsittelyn. Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet sen varmistamiseksi, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.


8. Kuinka kauan pidämme tietojasi
 
Tallennamme tietoja vain niin kauan kuin on välttämätöntä tarjota tuotteita ja palveluita sinulle ja muille, ja tietoja pidetään yleensä, kunnes peruutat jäsenyytesi.

(a) Peruutetut käyttäjät
Jos olet peruutettu käyttäjä, poistamme kaikki tietosi yhdeksän kuukauden kuluttua peruutuksen päivämäärästä. On tärkeää säilyttää tietosi tämän lyhyen ajan kuluttua peruutuksesta, jotta voimme vastata maksuihin tai muihin tiliin liittyviin kyselyihin tai antaa tietoja kolmansille osapuolille näiden käytäntöjen mukaisten tietojen ilmoittamisohjeiden mukaisesti. poliisin tutkimusten avustaminen. Vaikka poistat tiedot profiilistasi tai poistat tilisi, kopiot näistä tiedoista saattavat silti olla nähtävissä ja / tai niitä voi käyttää Internetissä siltä osin kuin nämä tiedot on aiemmin jaettu toisille tai kopioitu tai tallennettu muille käyttäjille tai siinä määrin kuin tällaisia tietoja on jaettu hakukoneiden kanssa. Emme voi valvoa, emmekä ota mitään vastuuta tästä. Jos olet antanut kolmannen osapuolen sovelluksia tai sivustoja pääsemään henkilötietoihisi, he voivat säilyttää tällaiset tiedot siltä osin kuin heidän käyttöehdot tai tietosuojakäytännöt sallivat.

(b) Musta listatut, kielletyt ja lopetettujen käyttäjien
Jos tilisi on lopetettu meidän toimesta, sinut havaitaan potentiaalisena tai todellisena huijausyrityksenä tai potentiaalisena tai muutoin uhkaavana yrityksellemme tai käyttäjillemme, sähköpostiosoitteesi säilytetään sisäisessä mustalistallamme niin kauan kuin pidämme tarpeellisena suojata liiketoimintaa ja sen käyttäjiä.


9. MITEN PIDÄMME TIETOSI TURVASSA
 
Tiedonsiirto Internetin välityksellä ei ole täysin turvallinen. Vaikka pyrimme tekemään parhaamme suojaamaan henkilötietojasi, emme voi taata sivustolle lähetettyjen tietojen turvallisuutta. mikä tahansa lähetys on omalla vastuullasi. Teemme kohtuullisia hallinnollisia, fyysisiä ja sähköisiä toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on suojata ja suojata tietojasi luvattomalta käytöltä tai paljastumiselta. Tämä sisältää Secure Sockets Layer (SSL) -ohjelmiston, joka salaa syötetyt henkilökohtaiset tiedot ja tallentaa tietosi salattuun muotoon sellaisen palomuurin takana, joka on suunniteltu estämään pääsy verkostomme ulkopuolelta. Vaikka käytämme kaupallisesti kohtuullisia ponnistuksia tietojen tietosuojan turvaamiseksi, Internetissä tapahtuvaa lähetystä ei voida tehdä täysin turvalliseksi. Emme myöskään voi vakuuttaa teitä, että keräämämme henkilökohtaiset tietojasi ei käytetä tai paljasteta ristiriidassa tämän tietosuojakäytännön kanssa. Emme ota mitään vastuuta tietojen luovuttamisesta, koska lähetysvirheet, valtuuttamaton kolmannen osapuolen käyttöoikeus tai muut kohtuullisen valvonnan ulkopuolella olevien syiden johdosta.


10. Voit auttaa pitämään omat tietosi suojassa
 
Suosittelemme ja rohkaisemme sinua ja kaikkia jäseniämme ajattelemaan tarkasti tietoja, jotka luovutat.
• Älä lähetä sähköpostiosoitteita, URL-osoitteita, pikaviestejä koskevia tietoja, puhelinnumeroita, täydentäviä nimiä tai osoitteita, luottokorttitietoja, kansallisia tunnusnumeroita, ajokorttitietoja ja muita arkaluonteisia tietoja profiilissasi.
• Ole varovainen, kun lähetät itsellesi herkkiä yksityiskohtia profiilissasi, kuten uskonnollisia denominaatioita ja terveyttä koskevia yksityiskohtia. Vaikka saatat antaa meille vapaaehtoisesti tietoja, kun luot profiilisi, mukaan lukien seksuaaliset mieltymykset ja etninen tausta, ei ole mitään vaatimuksia tehdä niin.
• Muista, että Web-sivustossa lähetettävät valokuvat tai videoleikkeet voivat paljastaa tällaisia herkkiä henkilötietoja. Jos lähetät ja jaat osuvasti itsellesi arkaluonteisia tietoja, annat meille nimenomaisesti, että käsittelemme tietojasi ja julkistamme sen muille käyttäjille. Kun lähetät tietoja itsestäsi tai käytät viestipalvelua, jakamasi henkilökohtaiset tiedot ovat omalla vastuullasi. Lisäksi nämä mainokset saattavat näkyä muilla verkkosivuilla tai hauissa, jotka koskevat lähettämisen aihepiiriä. Jos lähetät jotain, joka on ristiriidassa ehtojen kanssa, pidätämme oikeuden lopettaa tilisi.


11. EVÄSTE-KÄYTÄNTÖ
 
Voimme kerätä tietoja tietokoneesta tai mobiililaitteestasi Evästeiden avulla. Jos käytät sivustoamme, olet hyväksynyt evästeiden käytön. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka lähetetään tietokoneellesi vierailemiesi sivustojen kautta ja tarjoavat meille tilastotietoja. He eivät tunnista sinua henkilökohtaisesti, vaan kertovat meille paljon selailustasi, jotka auttavat meitä räätälöimään käyttäjäkokemuksesi tarpeidesi mukaan. Käytämme evästeitä turvallisuuden parantamiseksi, keräämme tietoja tilauksen aikana ja ymmärrämme verkkoliikenteen kehityssuunnat ja jaamme sinun ei-henkilökohtaisten tietojen huolellisesti valittujen kolmannen osapuolen kanssa markkinointitarkoituksiin.


12. OIKEUS MUUTTAA TÄTÄ KÄYTÄNTÖÄ
 
Tarkistamme säännöllisesti tietosuojakäytäntömme ja lähetämme siihen muutokset tälle sivulle. Kehotamme sinua tarkistamaan usein tietosuojakäytäntömme varmistaaksesi, että olet ajan tasalla siitä, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja missä olosuhteissa, jos me voimme jakaa sen muiden osapuolten kanssa. Voimme myös ottaa sinuun yhteyttä aika ajoin, jotta voimme neuvoa mahdollisista muutoksista, jos mielestämme tällainen ilmoitus on tarpeen muutosten laajuuden mukaan.
 
13. KOLMANSIEN OSAPUOLIEN LINKIT
 
Sivustomme, sovelluksemme ja mainosmateriaali voivat ajoittain sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkojen, mainostajien ja tytäryhtiöiden sivustoihin ja heidän yhtiökumppaneiden sivuilta. Jos seuraat linkkiä mihin tahansa näistä verkkosivustoista, huomaa, että näillä verkkosivustoilla on omat tietosuojakäytännöt ja että emme hyväksy mitään vastuuta tai ota vastuuta näistä käytännöistä. Tarkista nämä käytännöt ennen kuin lähetät henkilötietoja näihin sivustoihin.


14. LASTEN SUOJAAMINEN
 
Emme pyydä tai kohdista henkilöitä, jotka ovat nuorempia kuin täysi-ikäiset, keräämään tietoja verkossa. Sivustomme ei salli alle 18-vuotiaiden lasten tulla käyttäjiksi, emmekä hyväksy mitään tietoja lapsilta. Lähettämällä meille tietoja edustat että olet yli 18-vuotiaita. Kannustamme alaikäisiä pyytämään vanhempiensa suostumusta ennen kuin he antavat tietoja itsestään tai kotitalouksistaan kenelle tahansa Internetissä. Rohkaisemme vanhempia ottamaan aktiivisesti osaa lastensa yksityisyyden ja turvallisuuden suojelemiseksi ja estämään lapsiltaan tulevien tietojen sopimatonta käyttöä. Tuemme sellaisten tekniikoiden kehittämistä, jotka auttavat vanhempia hallitsemaan kotitalouksien verkkopalveluja käyttävien lasten henkilökohtaisten tietojen keräämistä ja käyttöä.


15. KYSYMYKSET TAI VALITUKSET
 
Jos sinulla on kysyttävää tai valitettavaa tästä tietosuojakäytännöstä, ota yhteyttä tietosuoja tiimiimme osoitteessa [email protected].
Jos et ole tyytyväinen siihen, miten käsittelemme valituksia, voit tehdä valituksen milloin tahansa oman maasi kansallisen tietosuojaviranomaisen kanssa. Tämä olisi todennäköisesti tietojenkäsittelyviranomaisen toimisto maassa, jossa asut.
 
16. HALLITSEVA LAKI
 
Suomi -lait koskevat tätä tietosuojakäytäntöä ja kaikkia riitoja tai vaatimuksia, jotka johtuu siitä tai sen yhteydessä tai sen aihepiirissä (mukaan lukien sopimukseen perustumattomat riidat tai vaatimukset). Jos ristiriita esiintyy englanninkielisen version ja käännöskopion tietosuojakäytännön välillä, englanninkielinen versio on hallitseva.